Thanduil Miriel O'Conner

Kul sort hår, stål blå øjne, 195 cm høj, 100 kg, Elver

Description:

12 spørgsmål til Thanduil.

 1. Hvem er du ? Jeg er Thanduil født elver. Jeg har lidt over skulder langt sort hår, stål blå øjne. Jeg står 195 cm høj og min kamp vægt er på 105 kg. Jeg har et af de der udsende der for mange kvinder og nok også til mange mænd til at tænke på sex. Jeg bruger en del tid på at træne min krop så den altid er flot bygget, det er jo vigtigt at holde sig i form og rund/buddet er ikke en form. Jeg går mest i praktisk tøj der virker til udendørs brug.
 2. Hvem er dine forælder ? Min far var Peter Philips, menneske, fra Ucas og min mor var Maria O’Conner, elver, fra England, de døde i 2068 i et flystyrt. Jeg var 19 år gammel på det tidspunkt.
 3. Hvor er du født ? Jeg kom til verden i St. Louis, Missouri, UCAS. Den 5 maj 2049. klokken 12:03 pm.
 4. Hvor kommer du fra ? Jeg er voksede op tæt på Mississippi River, men mine forælder sendte mig til England for at få en uddannelse på Oxford universitet, så lidt fra begge steder. Det var også der hvor jeg mødte Ariels mor, Elisabeth Harold.
 5. Drømmejob ? Jeg har mine drømmejobs. Jeg arbejder med magi hver dag og så arbejder jeg som far, men ville ønske, at det ville betale bedre, så jeg ikke skulle tage penge for det.
 6. Slå ihjel / skade nogen ? Jeg vil helst ikke skade nogle normale mennesker, elver, dværge, orker og trolle, men spirtits og den slags har jeg ikke noget problem med. Det samme gælder med at slå ihjel.
 7. Første Kærlighed ? Min første rigtige kærlighed kom for 5 år siden, da jeg så min datter, Ariel for første gang. Jeg tror aldrig, jeg har følt den der kærlighed, folk skriver om, men holde af, det har jeg prøvet, blandt andet med Elisabeth Harold.
 8. Fjender ? Jeg ved ikke om jeg har nogle fjender, andre end dem der vil hans datter ondt og lige nu tror jeg det er nogle der hedder LC ~ Lumia Christus
 9. Frygt ? Min største frygt operationer, men jeg ved ikke hvad jeg ville gøre hvis der skete min datter noget.
 10. Hvad jeg elsker ? Min datter og min magi.
  Hobbyer ? Arbejde med træ, skabe noget, min datter og mit arbejde.
  Laster / dårlige vaner ? Jeg vil jo gerne sige, jeg har ingen, men det er nok ikke helt sandt. Jeg har fået at vide at jeg flirter meget, når min datter ikke er der og at jeg har svært ved at sige nej til sex.
 11. 3 ting du ville tage med på en øde ø ? Min datter, multi overlevelses kniv og en satellit telefon der er opladt.
 12. Hvor er du om 10 år ? Det vil tiden vise, men jeg vil håbe, jeg stadigvæk kan lave det samme som nu, bare hvor han kan leve godt af det, måske stige i graderne inden for ordenen og min datter stadigvæk er sund og rask.
Bio:

Thanduil Miriel O'Conner

Family Lineage Drax Drax